Autisme thema-avond - Interactieve avond

Geplaatst op: 24 september 2019

Autisme thema-avond

Interactieve avond over De Kracht van het Gezin

Dinsdagavond 24 september organiseert Zorgburo De Liemers een interactieve thema-avond rondom het onderwerp autisme en de kracht van het gezin. De bijeenkomst vindt plaats op het Juvenaat (Babberichseweg 23 te Zevenaar). Aanvang om 19.30 uur en zal rond 21.00 uur afgelopen zijn. Alle belangstellenden zijn welkom. De avond is gratis te bezoeken, wel graag aanmelden via lezingen@zorgburodeliemers.nl.

Zorgburo De Liemers
Zorgburo De Liemers is een organisatie die levensloopbegeleiding biedt aan mensen met een vorm van autisme. Zij bieden hierbij begeleiding in alle levensfasen op allerlei gebied. Een aantal keer per jaar organiseren ze lezingen of andere informatieve avonden over een onderwerp dat samenhangt met autisme.

De kracht van het gezin
Ieder gezin is uniek en heeft zijn eigen kracht. Onderdeel van de visie van Zorgburo De Liemers is dat begeleiding aansluit bij de mogelijkheden van ieder gezin en hun netwerk. Tijdens de thema-avond wordt deze visie toegelicht en delen ouders  hun ervaringen. Hierbij kan door iedereen meegesproken worden over eigen ervaringen.

Terug naar overzicht