Vacatures / stageplaatsen 

- Ervaren administratief medewerker
- Lid voor Raad van Commissarissen
- stageplaatsen bij Vrije Tijd - weekendjes weg
- Pedagogisch begeleider afdeling Vrije tijd

Informatie over alle genoemde vacatures zie hieronder.

 

________________________________________________________________________ 

Wij zoeken voor de afdeling Front en Backoffice   

 een ervaren administratief medewerker
voor 24-28 uur per week

 

De functie:
Binnen de Front en Backoffice worden alle taken uitgevoerd die betrekking hebben op de intake, de cliëntadministratie (van indicatie tot facturatie)  de boekhouding en alle taken op het gebied van personeel en organisatie. Daarnaast worden er diverse receptie werkzaamheden uitgevoerd.

De functie bestaat uit:

 • Het verwerken en up to date houden van gegevens van de cliëntadministratie, zoals het binnen halen van zorgbeschikkingen, het verwerken hiervan en het maken van zorgovereenkomsten.
 • Het opmaken van declaraties, verwerken van retourinformatie, sturen van herinneringen en kasbeheer.
 • Het verrichten van ondersteunende werkzaamheden voor de financiële administratie.
 • Het bijhouden van ziek- en herstelmeldingen
 • Uitvoerende taken op het gebied van werving en selectie
 • Receptie werkzaamheden
 • Overige administratieve en facilitaire taken

Wij vragen:
Je hebt tenminste een MBO4 werk- en denkniveau. Ervaring met zorgsoftware van Nedap (ONS) en Accountview is een pré. Je werkt ordelijk en bent accuraat. Je hebt overzicht om de veelheid en diversiteit aan activiteiten te kunnen beheersen en de werkzaamheden naar eigen inzicht effectief in te vullen en te verdelen.

Wij bieden:
Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 35. Werken in een kleinschalige instelling met korte lijnen een prettige werksfeer en een sfeervol ruim pand nabij het centrum van Zevenaar.

We bieden in eerste instantie een jaarcontract. Bij wederzijds goed functioneren is er een mogelijkheid tot verlenging.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Sloot, directeur. Telefoon: 0316-533333.

Reacties op deze vacature graag per mail: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Je kunt reageren tot 1 maart 2018. De sollicitatiegesprekken worden gepland op dinsdag  6 maart 2018. Als je op 2 maart 2018 geen reactie van ons hebt ontvangen, dan word je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Er zijn dan kandidaten die qua kennis en ervaring hoger gescoord hebben.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

 

 ________________________________________________________________________ 

Wij zoeken:

Lid voor de Raad van Commissarissen

met aandachtsgebied Zorg

Functieomschrijving

De Raad van Commissarissen van Zorgburo De Liemers bestaat uit drie leden en is een collegiaal orgaan. Dit houdt in dat ieder lid verantwoordelijk is voor de aan de Raad van Commissarissen toebedeelde taken.

Functie-eisen

Algemeen

De Raad van Commissarissen is zodanig samengesteld dat:            

 • Er voldoende affiniteit is met de gezondheidszorg in het algemeen en de visie en missie van Zorgburo De Liemers in het bijzonder;
 • Een spreiding van maatschappelijke achtergronden, deskundigheden en disciplines aanwezig is met ruime kennis en ervaring binnen de GGZ en op  financieel, juridisch en bedrijfskundig gebied;
 • De leden van de Raad van Commissarissen ten opzichte van elkaar, de Directie en de organisatie onafhankelijk en kritisch opereren;
 • Adequaat wordt voorzien in de advies- en klankbordfunctie ten behoeve van de Directie;

Specifiek profiel voor nieuw lid Raad van Commissarissen met aandachtsgebied Zorg

Het nieuwe lid heeft aantoonbare kennis en bestuurlijke ervaring binnen de zorg, bij voorkeur binnen de GGZ en de autisme hulpverlening. Hij/zij heeft ruime ervaring  met de huidige financiering en regelgeving en de ontwikkelingen binnen deze sector.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Louis Sloot, directeur Zorgburo De Liemers, tel. 06-23102303, l.sloot@zorgburodeliemers.nl.

U kunt reageren tot en met 31 januari 2018. 

 

________________________________________________________________________ 

Stagiaires nog voor het schooljaar 2018-2019:

Pedagogiek studenten of tweedejaars MBO niveau 4 SPH

voor de afdeling Vrije Tijd

Weekendjes Weg

Korte omschrijving van de stageafdeling/-locatie:
Tijdens de Weekendjes Weg begeleid je, met een gediplomeerde medewerker(s),  een groep van maximaal 4 tot 8 kinderen/jongeren (7 tot ongeveer 18 jaar) met Autisme en aanverwante stoornissen. De Weekendjes Weg vinden, per leeftijdscategorie, momenteel één keer per maand plaats van vrijdagmiddag tot en met zondagavond.

Er wordt tijdens de Weekendjes Weg gewerkt aan de volgende doelen:
- De sociale omgang met leeftijdsgenoten wordt verbeterd.
- Het ouder/gezinssysteem van het kind/jongere wordt ontlast.
- Het kind/jongere heeft meer variatie in zijn vrije tijdsbesteding.

Werkzaamheden:
Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoeren en afronding van een Weekendje Weg. Er wordt in het begin van je verwacht dat je  meedenkt met de voorbereiding van de activiteit, om gaandeweg steeds meer zelfstandig te kunnen werken.. Je bent samen met de vaste begeleider verantwoordelijk voor het draaien van de groep waarin structuur, duidelijkheid en individuele aanpassingen van belang zijn. In de afronding wordt er opgeruimd, gerapporteerd en huishoudelijke taken verricht.

Wij vragen:
Ben je een tweedejaars stagiaire van een relevante MBO4 opleiding, SPH of Pedagogiek die niet vast zit aan de stagedagen die vanuit school worden gesteld. We zijn op zoek naar creatieve stagiaires die het een uitdaging vinden om met een groep kinderen/jongeren alledaagse activiteiten voor te bereiden, te ondernemen en te evalueren/rapporteren. Daarnaast wil je de verantwoordelijkheid ontwikkelen om samen een groep te draaien.

Wij bieden:
Een stagevergoeding conform de CAO geestelijke gezondheidszorg. Stagelopen in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nanda Willemsen, medewerker Vrije Tijd, telefoon 0316-533333. Schriftelijke sollicitaties krijgen wij het liefst per e-mail: info@zorgburodeliemers.nl

 

________________________________________________________________________ 

Wij zoeken per direct:

 Voor de afdeling Vrije Tijd (minimaal 4 uur) 

Pedagogisch begeleider

 

De functie:
De afdeling Vrije Tijd organiseert wekelijks op woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag een activiteit voor kinderen en jongeren met autisme en een normaal intelligentieniveau. De kinderen en jongeren nemen daar aan deel in vaste groepjes. Daarnaast worden er per leeftijdsgroep ‘weekendjes weg’ georganiseerd. In kleine groepjes en met vaste medewerkers wordt de kinderen een leuk weekend bezorgd en worden ouders ontlast.

Doel is kinderen/jongeren naast een leuke dag/weekeind, leer- en ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden in het doen van vrije tijdsactiviteiten, het leren van sociale vaardigheden en zelfredzaamheid. Ook worden er tijdens de zomervakantie kampen georganiseerd en tijdens alle schoolvakanties vakantieactiviteiten.

Wij vragen:
Een begeleider met een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met de begeleiding van normaal begaafde kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis.

Je hebt affiniteit met de werkgebieden vrije tijd, je kan zelfstandig werken en bent bereid om op woensdag, in de weekenden (van vrijdagmiddag tot zondagavond) en in vakantieperiodes te werken. Je bent stressbestendig en flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden:

Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg in FWG schaal 35 (1720,- - 2558,-). Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract aan en bij goed functioneren en voldoende werk uitzicht op verlenging. Naast het hebben van een vaste groep activiteiten of een weekeindje weg, kan je invallen bij ziekte en verhindering van collega’s en zijn er mogelijkheden om individuele begeleidingstrajecten vanuit Vrije Tijd in te vullen.
Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng. De afdeling Vrije Tijd is volop in ontwikkeling en biedt daardoor diverse mogelijkheden om werkzaamheden uit te breiden.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlijn Dompeling, Afdelingshoofd Jeugd en Gezin, telefoon 0316-533333. Reageren op deze vacature kan door een motivatiebrief met CV te sturen aan:

 

personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Ook zijn onze vacatures vaak te zien op: