Vacatures / stageplaatsen 

- Gedragsdeskundige / Psycholoog

- Lid voor de Raad van Commissarissen met aandachtsgebied Zorg

- Management assistent

- Activiteitenbegeleider Vrije Tijd

- Stageplaatsen bij Vrije Tijd - weekendjes weg

 

Informatie over alle genoemde vacatures zie hieronder.

Wij zoeken per direct

Een gedragsdeskundige/psycholoog voor 28-32 uur per week

Binnen de Afdeling Volwassenen worden (jong) volwassenen begeleid. Dat kan zijn begeleiding  binnen beschermde woonvormen of ambulante begeleiding in de thuissituatie.

Alle cliënten worden individueel begeleid aan de hand van hun handelingsplan. Alle facetten van de begeleiding zijn erop gericht dat iemand leert om met zo min mogelijk begeleiding zelfstandig te kunnen leven en wonen.

 

De functie:

 • De gedragsdeskundige is betrokken bij de screening en intake van nieuwe cliënten, levert een bijdrage aan het opstellen van het handelingsplan en coacht de medewerkers bij de begeleiding van de cliënten. Een belangrijke taak hierbij is het bevorderen van de continuïteit en kwaliteit van het begeleidingsproces van de cliënten.
 • De gedragsdeskundige is, bij complexe en urgente problematiek, direct betrokken bij cliënten en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Bespreekt met de begeleiders problemen die zich voordoen met de cliënten en draagt ideeën en werkbare oplossingen aan.
 • De gedragsdeskundige heeft regelmatig contact met het netwerk van de cliënt en met andere hulpverlenende instanties en gemeenten.
  • We streven binnen onze organisatie steeds naar verbetering van de kwaliteit van de begeleiding. Daarom is de gedragsdeskundige betrokken bij de deskundigheidsbevordering van de begeleiders.
  • De gedragsdeskundige signaleert relevante ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en in de zorg voor mensen met autisme en doet voorstellen voor beleidsontwikkelingen op dit gebied.
  • De gedragsdeskundige neemt deel aan overlegvormen en multidisciplinair overleg met de collega gedragsdeskundigen.
  • De gedragsdeskundige geeft werkbegeleiding en intervisie vanuit het oplossingsgericht werken en de motiverende gespreksvoering.

 

Wij vragen:

 • Een ervaren gedragsdeskundige, bij voorkeur GZ psycholoog.  
 • Ervaring en kennis op het gebied van autisme en bijkomende (psychiatrische) problematiek.
 • Ervaring met oplossingsgericht werken en systeemgericht werken en de vaardigheid om de opgedane kennis en ervaring over te brengen op onze begeleiders.
 • Een professionele beroepshouding om mensen te kunnen motiveren en stimuleren. Overtuigingskracht, overleg- en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij van belang.
 • Een enthousiaste en nieuwsgierige collega, met een praktische insteek, die het een uitdaging vindt om in een organisatie te werken die volop in ontwikkeling is. 
 • Een nuchter persoon die crisisbestendig is, een flexibele houding heeft en snel durft en kan handelen wanneer dit nodig is. Ook kunnen relativeren en achterover leunen - waar het kan - zijn belangrijke eigenschappen.
 • Een gedragsdeskundige die vanuit zijn vakgebied overstijgend kan denken met betrekking tot implementatie van nieuwe methodes, ontwikkelingen binnen de organisatie en hulpverleningsland, ontwikkelingen binnen de afdeling volwassenen en het verder professionaliseren van de organisatie.
 • Een gedragsdeskundige die oog heeft voor de hulpvragen en behoeften van de individuele cliënt en daar op een creatieve en deskundige manier met begeleiders bij aan kan sluiten.

 

Wij bieden

Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg. Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijne Parker Brady, Afdelingshoofd Volwassenen, tel: 0316-533333. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Je motivatiebrief met CV kun je sturen naar: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

Je kunt reageren op deze vacature tot en met 31 december 2018.  Met iedere kandidaat vinden twee gesprekken gelijk na elkaar plaats. Deze gesprekken staan gepland op donderdag 10 januari 2019.

 

Deze vacature wordt tegelijk intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zoeken per direct

 Lid voor de Raad van Commissarissen met aandachtsgebied Zorg

 

Functieomschrijving

De Raad van Commissarissen van Zorgburo De Liemers bestaat uit drie leden en is een collegiaal orgaan. Dit houdt in dat ieder lid verantwoordelijk is voor de aan de Raad van Commissarissen toebedeelde taken.

 Functie-eisen

Algemeen

De Raad van Commissarissen is zodanig samengesteld dat:                  

 • Er voldoende affiniteit is met de gezondheidszorg in het algemeen en de visie en missie van Zorgburo De Liemers in het bijzonder;
 • Een spreiding van maatschappelijke achtergronden, deskundigheden en disciplines aanwezig is met ruime kennis en ervaring binnen de GGZ en op  financieel, juridisch en bedrijfskundig gebied;
 • De leden van de Raad van Commissarissen ten opzichte van elkaar, de Directie en de organisatie onafhankelijk en kritisch opereren;
 • Adequaat wordt voorzien in de advies- en klankbordfunctie ten behoeve van de Directie;

 

Specifiek profiel voor nieuw lid Raad van Commissarissen met aandachtsgebied Zorg

Voor dit profiel zoeken wij een lid voor de Raad van Commissarissen die:

 • Betrokken, actief werkzaam en bekend is met de ontwikkelingen op het gebied van de GGZ en Jeugdhulp;
 • De complexiteit van het sociaal-maatschappelijke domein goed weet te duiden;
 • Oprecht betrokken en geïnteresseerd is in de doelgroep van onze organisatie;
 • Een visie heeft die aansluit bij de visie van het Zorgburo op het gebied van autisme hulpverlening;
 • Ruime kennis heeft van de regionale en lokale ontwikkelingen op zorggebied en de bijbehorende opgaven voor Zorgburo De Liemers in relatie tot de doelgroep;
 • Op de hoogte is van recente ontwikkelingen in de GGZ en Jeugdzorg en dit weet te vertalen naar de organisatie;
 • Kennis en ervaring heeft met het maatschappelijk en politiek speelveld;
 • Bekend is met “nieuwe stijl van toezicht houden” en als zodanig handelt.

 Wij zijn op zoek naar een verbindende persoonlijkheid, die creativiteit, idealisme en intuïtie durft in te zetten. Ervaringsdeskundigheid is een pré. Gezien de samenstelling van de Raad van Commissarissen gaat onze voorkeur uit naar een vrouwelijke kandidaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arnaud van Holst, voorzitter Raad van Commissarissen van Zorgburo De Liemers, tel 06 28578221.

 Denkt u op basis van het beschreven profiel een geschikte kandidaat te zijn als lid van de Raad van Commissarissen bij Zorgburo De Liemers? Dan nodigen wij u graag uit om uw brief met CV te sturen aan personeelszaken@zorgburodeliemers.nl.

Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens gewaarborgd.

 U kunt reageren tot en met 13 december 2018.De kennismakingsgesprekken bestaan uit een gesprek met de leden van de Raad van Commissarissen en een gesprek met de Directie. Deze vinden plaats op 19 december tussen 16.00 tot 19.00 uur.

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

    ____________________________________________________________________________________

Wij zoeken per direct een

 

Management assistent voor 20 - 24 uur per week

 

De functie:

De management assistent ondersteunt het management in de uitvoerende taken met coördinerende en administratieve werkzaamheden.

 De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 Effectief en pro-actief agenda en mail beheer

 • Verstrekt schriftelijke en mondelinge informatie aan in- en externe partijen.
 • Organiseert en bereidt vergaderingen en besprekingen voor.
 • Ondersteunt bij diverse projecten

 Wij vragen:

Je hebt tenminste een HBO werk- en denkniveau. Je werkt ordelijk en bent accuraat.

Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, goede organisatorische vaardigheden en je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling.

 Wij bieden:

Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 45. Werken in een kleinschalige instelling met korte lijnen een prettige werksfeer en een sfeervol ruim pand nabij het centrum van Zevenaar.

We bieden een contract in eerste instantie voor een half jaar met mogelijkheid tot verlenging.

 Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijne Parker Brady, afdelingshoofd of Joleen van Schaik, personeelszaken. Telefoon: 0316-533333.

 Reacties op deze vacature graag per mail: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 Je kunt reageren tot 29 november 2018, De sollicitatiegesprekken worden gepland op  dinsdag 4 december  2018. Als je op 3 december 2018 geen reactie van ons hebt ontvangen, dan word je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

 Deze vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

 

 

             ____________________________________________________________________________________

                                                                                             Wij zoeken per direct een

Activiteitenbegeleider voor de afdeling Vrije Tijd
op oproepbasis (zeer regelmatig)

 

De functie:
De afdeling Vrije Tijd organiseert wekelijks op woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag een activiteit voor kinderen en jongeren met autisme en een normaal intelligentieniveau. De kinderen en jongeren nemen daar aan deel in vaste groepjes. Daarnaast worden er per leeftijdsgroep ‘weekendjes weg’ georganiseerd. In kleine groepjes en met vaste medewerkers wordt de kinderen een leuk weekend bezorgd en worden ouders ontlast.

Doel is kinderen/jongeren naast een leuke dag/weekeind, leer- en ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden in het doen van vrije tijdsactiviteiten, het leren van sociale vaardigheden en zelfredzaamheid. Ook worden er tijdens de zomervakantie kampen georganiseerd en tijdens alle schoolvakanties vakantieactiviteiten.

De begeleiders hebben een relevante MBO-4 en/of HBO opleiding (SPH, MWD, Pedagogiek).

Wij vragen:
Een begeleider met een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met de begeleiding van kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis en een normaal intelligentieniveau..
Je hebt affiniteit met de werkgebieden vrije tijd, je kan zelfstandig werken en bent bereid om op woensdag, in de weekenden (van vrijdagmiddag tot zondagavond) en in vakantieperiodes te werken. Je bent stressbestendig en flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden:

Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg in FWG schaal 35 (1.748,- tot 2.599,-). Wij bieden in eerste instantie een oproepcontract, waarbij je ervan uit kunt gaan dat je regelmatig opgeroepen zult worden. Bij goed functioneren en voldoende werk is er vooruitzicht op een jaarcontract voor een vast aantal uren.  
Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlijn Dompeling, Afdelingshoofd Jeugd en Gezin, telefoon 0316-533333. Reageren op deze vacature kan door een motivatiebrief met CV te sturen aan:

 personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

                                                 

________________________________________________________________________ 

Stagiaires voor het schooljaar 2018-2019:

Pedagogiek, sociaal pedagogische hulpverlening

en gespecialiseerd pedagogisch medewerker

 

voor de afdeling Vrije Tijd

Weekendjes Weg

Korte omschrijving van de stageafdeling/-locatie:
Tijdens de Weekendjes Weg begeleid je, met een gediplomeerde medewerker(s),  een groep van maximaal 4 tot 8 kinderen/jongeren (7 tot ongeveer 18 jaar) met Autisme en aanverwante stoornissen. De Weekendjes Weg vinden, per leeftijdscategorie, momenteel één keer per maand plaats van vrijdagmiddag tot en met zondagavond.

Er wordt tijdens de Weekendjes Weg gewerkt aan de volgende doelen:
- De sociale omgang met leeftijdsgenoten wordt verbeterd.
- Het ouder/gezinssysteem van het kind/jongere wordt ontlast.
- Het kind/jongere heeft meer variatie in zijn vrije tijdsbesteding.

Werkzaamheden:
Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoeren en afronding van een Weekendje Weg. Er wordt in het begin van je verwacht dat je  meedenkt met de voorbereiding van de activiteit, om gaandeweg steeds meer zelfstandig te kunnen werken.. Je bent samen met de vaste begeleider verantwoordelijk voor het draaien van de groep waarin structuur, duidelijkheid en individuele aanpassingen van belang zijn. In de afronding wordt er opgeruimd, gerapporteerd en huishoudelijke taken verricht.

Wij vragen:
Tweede of derdejaars studenten van een relevante MBO4 of HBO opleiding, die een BOL stage plek zoeken.  Van de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening, pedagogiek, gespecialiseerd pedagogisch medewerker of een andere relevante opleiding, die niet vast zit aan de stagedagen die vanuit school worden gesteld. We zijn op zoek naar creatieve stagiaires die het een uitdaging vinden om met een groep kinderen/jongeren alledaagse activiteiten voor te bereiden, te ondernemen en te evalueren/rapporteren. Daarnaast wil je de verantwoordelijkheid ontwikkelen om samen een groep te draaien.

Wij bieden:
Een stagevergoeding conform de CAO geestelijke gezondheidszorg. Stagelopen in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jenny Staverman medewerker Vrije Tijd, telefoon 0316-533333. Schriftelijke sollicitaties krijgen wij het liefst per e-mail: info@zorgburodeliemers.nl

 

________________________________________________________________________          

 

Ook zijn onze vacatures vaak te zien op:

 

Laatste nieuws

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd.

Bekijk alle nieuwsberichten ››