Clientenraad Nieuwsbrief

Geplaatst op: 18 oktober 2021

Nieuwsbrief cliëntenraad Zorgburo De Liemers

Afbeelding1

Beste cliënt/cliëntvertegenwoordiger,

Hier is die dan, de allereerste nieuwsbrief van de cliëntenraad.
Via deze nieuwsbrief willen we alle cliënten op de hoogte houden van onze werkzaamheden, nieuws en om input vragen. 

Even voorstellen
Laten we beginnen met ons even voorstellen en uitleggen wat we doen. De cliëntenraad bestaat uit 5 cliënten en cliëntvertegenwoordigers van Zorgburo de Liemers. Samen geven we gevraagd en ongevraagd advies aan de directie. Hierbij staat altijd het belang van de cliënt voorop. Zaken waar we onder andere advies over geven zijn het beleidsplan en meerjarenplan.
Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of heeft u interesse in de cliëntenraad? Neem dan contact op met cr@zorgburodeliemers.nl 

Cliëntenpoll
Een tijd geleden hebben we een korte vragenlijst rondgestuurd en we zijn overweldigd door de reacties. Ruim 100 mensen hebben gereageerd! Hieruit hebben we meerdere goede gesprekken gehad met cliënten/cliëntvertegenwoordigers.
Ook zijn we druk bezig met een tweetal groepsgesprekken voor te bereiden.
Op basis van alle antwoorden kijken we waar we onze focus op richten de komende tijd. Hierover meer in de volgende nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief
Zoals in de inleiding al aangegeven is dit onze eerste nieuwsbrief. Ons plan is om elk kwartaal een nieuwe nieuwsbrief op de website te zetten.
Hierin delen we wat we gedaan hebben, plannen voor de toekomst en vragen we soms om uw input. De nieuwsbrief zal alleen op de website gepubliceerd worden. U ontvangt hierover geen e-mail.

Ideeënbus
Naast onze Cliëntenpoll zijn wij altijd op zoek naar goede ideeën, denkrichtingen en andere opmerkingen. Daarom hebben we de ideeënbus geopend op cr@zorgburodeliemers.nl. We zien uw ideeën graag tegemoet!

Wij wensen u nu en in de toekomst veel leesplezier met onze nieuwsbrief,

Cliëntenraad Zorgburo De Liemers

Terug naar overzicht