Vacatures / stageplaatsen 

 

- Begeleider afd. vrije tijd (min. 4 uur per week)

- Stagiaires voor het schooljaar 2020-2021 beschikbaar op de woensdagmiddag, vrijdagavond of zaterdag.

- Stagiaires voor het schooljaar 2020-2021 beschikbaar in de weekenden (vrijdagmiddag t/m zondag)

  

Zorgburo de Liemers is een door het ministerie erkende organisatie voor de begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme met een normale begaafdheid.

Wij bieden: begeleid wonen voor (jong)volwassenen, vrije tijd activiteiten voor kinderen en jongeren, ambulante begeleiding, onderwijsondersteuning en re-integratietrajecten.

______________________________________________________________________________________

 Wij zoeken per direct:

Begeleider voor de afdeling Vrije Tijd
minimaal 4 uur per week

De functie:
De afdeling Vrije Tijd organiseert wekelijks op woensdagmiddag en zaterdag, en om de week op vrijdagavond, een activiteit voor kinderen en jongeren met autisme en een normale begaafdheid. De kinderen en jongeren nemen daar aan deel in vaste groepjes. Ook worden er tijdens de zomervakantie kampen georganiseerd en tijdens alle schoolvakanties vakantieactiviteiten. Daarnaast zijn er per leeftijdsgroep ‘weekendjes weg’. In kleine groepjes en met vaste medewerkers wordt de kinderen een leuk weekend bezorgd en worden ouders ontlast.

Het doel van de activiteiten is het stimuleren van de sociale ontwikkeling, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen vergroten en het leren variatie aan te brengen in vrijetijdsactiviteiten.

Wij vragen:
Een begeleider met minimaal een MBO niveau 4 opleiding. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in het begeleiden van groepen kinderen en jongeren, en bij voorkeur kennis van en ervaring met autisme.

Deze vacature omvat in ieder geval de woensdagmiddaggroep. Tevens invalwerkzaamheden bij andere groepen.
Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. 
 

Wij bieden:
Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.

Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Schriever- van Rijswijk, Team coördinator Vrije tijd, telefoon 06-33040140.

Reageren op deze vacature kan door een motivatiebrief met CV te sturen aan:

personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

 _____________________________________________________________________________________

 

Wij zoeken stagiaires voor het schooljaar 2020-2021.  

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage? Beschikbaar op de woensdagmiddag, vrijdagavond of zaterdag? Dan zoeken wij jou!

  

Wij zoeken:

Voor de afdeling Vrije Tijd zoeken wij voor de woensdagmiddag-, vrijdagavond- en zaterdagactiviteiten tweedejaars studenten van een MBO4 of HBO opleiding SPH, Pedagogiek of Social Work.

Wie zijn wij:

Zorgburo de Liemers ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met autisme in hun ontwikkeling naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Onze begeleiding is gericht op het geven van inzicht in niet alleen beperkingen, maar vooral in mogelijkheden. We investeren in het aanleren van vaardigheden, in een sterk eigen netwerk en in een stabiele omgeving. Hierdoor vergroten we de kansen op zelfstandigheid.

Wat doet afdeling Vrije Tijd:

Tijdens de dag- en avondactiviteiten begeleid je, met een gediplomeerde medewerker, een groep tussen 5 - 10 kinderen/jongeren (5 tot ongeveer 30 jaar) met Autisme en aanverwante stoornissen.

Deze activiteiten vinden plaats op de woensdagmiddag, vrijdagavond, zaterdag en tijdens schoolvakanties ook op andere doordeweekse dagen.

Met de deelnemers werk je aan doelen die gericht zijn op de sociale omgang en het aanleren van vaardigheden.

Werkzaamheden:

Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van een activiteit van een vaste groep kinderen/jongeren. In het begin van de stage wordt er van je verwacht dat je meedenkt met de voorbereiding van de activiteit, om gaandeweg steeds meer zelfstandig te kunnen werken. Je organiseert en begeleidt dan individueel activiteiten (natuurlijk wel onder begeleiding van de groepsbegeleiding). Samen met de vaste begeleider ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor het draaien van de groep waarin structuur, duidelijkheid en individuele aanpassingen van belang zijn. In de afronding wordt er opgeruimd, gerapporteerd en huishoudelijke taken verricht.


Wij vragen:
Je bent een tweedejaars stagiaire van een relevante MBO4 of HBO opleiding, SPH, Pedagogiek of Social Work, die niet vast zit aan de stagedagen die vanuit school worden gesteld. We zijn op zoek naar creatieve stagiaires die het een uitdaging vinden om met een groep kinderen/jongeren alledaagse activiteiten voor te bereiden, te ondernemen en te evalueren/rapporteren. Daarnaast wil je de verantwoordelijkheid ontwikkelen om samen een groep te draaien.Wij bieden:
Een stagevergoeding conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Stagelopen in een kleinschalige instelling  met korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng.

 


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jenny Staverman, Coördinator planner Vrije Tijd, telefoon 0316-533333.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag per e-mail een schriftelijke sollicitatie met CV: info@zorgburodeliemers.nl

 Sluitingsdatum 31 mei 2020.

  _____________________________________________________________________________________

Wij zoeken stagiaires voor het schooljaar 2020-2021.

 

 

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage? Beschikbaar in de weekenden (vrijdagmiddag t/m zondag)? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken:

Voor de weekendjes weg bij afdeling Vrije Tijd zoeken wij tweede- of derdejaars studenten van een  MBO4/HBO opleiding SPH, Pedagogiek, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker of Social Work.

 

Wie zijn wij:

Zorgburo de Liemers ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met autisme in hun ontwikkeling naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Onze begeleiding is gericht op het geven van inzicht in niet alleen beperkingen, maar vooral in mogelijkheden. We investeren in het aanleren van vaardigheden, in een sterk eigen netwerk en in een stabiele omgeving. Hierdoor vergroten we de kansen op zelfstandigheid.

 

Wat doet afdeling Vrije Tijd:

Tijdens de weekendjes weg begeleid je, met een gediplomeerde medewerker, een groep van maximaal 6 kinderen/jongeren (van 5 tot ongeveer 18 jaar) met Autisme en aanverwante stoornissen. De weekendjes weg vinden, per leeftijdscategorie,  één keer per maand plaats van vrijdagmiddag tot en met zondagavond. Met de deelnemers werk je aan doelen die gericht zijn op de sociale omgang en het aanleren van vaardigheden.

 

Werkzaamheden:
Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van een weekendje weg. Er wordt in het begin van je verwacht dat je  meedenkt met de voorbereiding van de weekendjes, om gaandeweg steeds meer zelfstandig te kunnen werken.  Je bent samen met de vaste begeleider verantwoordelijk voor het draaien van de groep waarin structuur, duidelijkheid en individuele aanpassingen van belang zijn. In de afronding wordt er opgeruimd, gerapporteerd en huishoudelijke taken verricht.

 

Wij vragen:
Tweede- of derdejaars studenten van een  MBO4 of HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Pedagogiek, Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, Social Work of een andere relevante opleiding, die niet vast zit aan de stagedagen die vanuit school worden gesteld. We zijn op zoek naar creatieve stagiaires die het een uitdaging vinden om met een groep kinderen/jongeren alledaagse

activiteiten voor te bereiden, te ondernemen en te evalueren/rapporteren. Daarnaast wil je de verantwoordelijkheid ontwikkelen om samen een groep te draaien.

 

Wij bieden:
Een stagevergoeding conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Stagelopen in een kleinschalige instelling met korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jenny Staverman, Coördinator planner Vrije Tijd, telefoon 0316-533333.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag  per e-mail een schriftelijke sollicitatie met CV: info@zorgburodeliemers.nl

 Sluitingsdatum 31 mei 2020.