Wij zoeken voor meerdere regio’s een

Basis Ambulant Begeleider
24 uur / 28 uur per week

De functie:
De basis ambulant begeleider biedt begeleiding aan volwassenen, kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers met autisme en aanverwante stoornissen. Begeleiding is gericht op alle levensgebieden en ook het netwerk van de cliënt wordt hierbij betrokken. De hulpvragen van onze cliënten zijn heel divers. Hulpvragen variëren van enkelvoudige basis vragen tot complexe problematieken binnen een multi-problem gezin. Dit vraagt van de basis ambulant begeleider veel aanpassingsvermogen, kennis over autisme maar ook het vermogen om buiten de kaders te denken en altijd te zoeken naar mogelijkheden. Vaak zijn er, naast het netwerk van de cliënt, meerdere hulpverleners betrokken en is samenwerken een belangrijke eigenschap van de basis ambulant begeleider.

Je werkt methodisch, maakt handelingsplannen, bent oplossingsgericht, hebt oog voor het cliëntensysteem en haalt de krachten van cliënten naar boven.


Wij vragen:
Een begeleider met een relevante afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding. SKJ registratie is een pre. Je hebt bij voorkeur ervaring met autisme begeleiding en aanverwante problematiek en/of ervaring binnen de psychiatrie. Je hebt kennis van oplossingsgericht - en systeemgericht werken. Denkt buiten de kaders, werkt transparant en kan aansluiten bij de behoefte van de cliënt.

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.


Wij bieden:
Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 40. Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng. Scholingsmogelijkheden, intervisie en individuele werkbegeleiding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes van Gaal, team coördinator. Bereikbaar via nummer 0316-533333.

Je kunt reageren door een motivatiebrief met CV te sturen naar: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

Je kunt reageren tot maandag 15 maart 2021. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdagmiddag 18 maart 2021. Indien je op uiterlijk woensdag 17 maart 2021 geen reactie van ons hebt ontvangen, word je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Er zijn dan kandidaten die qua kennis en ervaring beter aansluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.