Wij zoeken voor regioteam Arnhem een

Ambulant Begeleider
24 uur per week

De functie:
De ambulant begeleider biedt begeleiding aan volwassenen, kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers met autisme en aanverwante stoornissen. Begeleiding vindt plaats op alle levensgebieden en in alle levensfasen. De hulpvragen die aan de ambulant begeleider worden gesteld zijn heel divers. Ze variëren van enkelvoudige vragen tot de complexe problematiek binnen een multi-problem gezin. Dit vraagt veel aanpassingsvermogen, kennis over autisme maar ook het vermogen om buiten de kaders te denken en altijd te zoeken naar mogelijkheden. Vaak zijn er meerdere hulpverleners betrokken bij de cliënt en ben jij als ambulant begeleider intensief betrokken bij dit netwerk. Binnen het netwerk heb je dan ook in veel gevallen de rol van casemanager.

Je werkt methodisch, maakt handelingsplannen, bent oplossingsgericht, hebt oog voor het cliëntensysteem en haalt de krachten van cliënten naar boven.

Wij vragen:
Een ervaren ambulant begeleider, met minimaal een relevante HBO opleiding. Je bent SKJ geregistreerd als Jeugdzorgwerker, dit is een eis. Je hebt een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Je hebt kennis van oplossingsgericht - en systeemgericht werken. Denkt buiten de kaders, werkt transparant en kan aansluiten bij de behoefte van de cliënt.

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken. Je bent stressbestendig, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), enthousiast en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden:
Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 45. Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng. Scholingsmogelijkheden, intervisie en individuele werkbegeleiding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Schriever- van Rijswijk, telefoon: 0316-533333.

Je kunt reageren door een motivatiebrief met CV te sturen aan: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Je kunt reageren tot woensdag 24 februari 2021. De sollicitatiegesprekken worden gepland op dinsdag 2 maart 2021. Indien je op uiterlijk 26 februari 2021 geen reactie van ons hebt ontvangen, word je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Er zijn dan kandidaten die qua kennis en ervaring beter aansluiten.

Deze vacature word zowel intern als extern uitgezet.