Wij zoeken:

Basis Ambulant Begeleiders

 

Wij zijn een snelgroeiende dynamische organisatie, die begeleiding en behandeling biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met de diagnose autisme. Omdat het aantal cliënten blijft groeien zijn wij regelmatig op zoek naar (basis) ambulant begeleiders

Wij zijn werkzaam in de Liemers, de Achterhoek en de regio Arnhem.

Sta je open voor een leuke baan als basis ambulant begeleider en kun je je vinden in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website: www.zorgburodeliemers.nl.

De functie
De basis ambulant begeleider biedt begeleiding aan volwassenen, kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers met autisme en aanverwante stoornissen. Begeleiding vindt plaats op alle levensgebieden en in alle levensfasen. De hulpvragen die aan de basis ambulant begeleider worden gesteld zijn heel divers. Dit vraagt veel aanpassingsvermogen, kennis over autisme maar ook het vermogen om buiten de kaders te denken en altijd te zoeken naar mogelijkheden. Vaak zijn er meerdere hulpverleners betrokken bij de cliënt en ben jij als ambulant begeleider intensief betrokken bij dit netwerk.

 

Profiel

  • Kennis van autisme en aanverwante problematiek en/of ervaring binnen de psychiatrie
  • Een relevante afgeronde mbo niveau 4 opleiding of hbo-opleiding
  • SKJ-registratie of de mogelijkheid voor registratie op korte termijn is wenselijk. SKJ registratie is noodzakelijk bij de ambitie voor eventuele interne doorgroei mogelijkheden.
  • Vaardigheden: methodisch werken, handelingsplannen maken, oplossingsgericht denken.
  • Visie: mensgericht, transparant, respectvol, denken in mogelijkheden, zonder oordeel.
  • In het bezit van rijbewijs en auto

Wij bieden
Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 40. Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng. Scholingsmogelijkheden, intervisie en individuele werkbegeleiding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Schriever- van Rijswijk of Marloes van Gaal, telefoon: 0316-533333.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In het kader van de wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.