Ben jij op zoek naar een hele leuke zaterdagbaan?! 

Iedere week je eigen groep deelnemers en mogelijkheden om in te vallen bij andere groepen.

Wij zoeken per direct: 

Begeleider voor de afdeling Vrije Tijd Zaterdaggroep

 

De functie
De afdeling Vrije Tijd organiseert wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag, en om de week op vrijdagavond, een activiteit voor kinderen en jongeren met autisme en een normale begaafdheid. De kinderen en jongeren nemen daar aan deel in vaste groepjes. Ook worden er tijdens de zomervakantie kampen georganiseerd en tijdens alle schoolvakanties vakantieactiviteiten. Daarnaast zijn er per leeftijdsgroep ‘weekendjes weg’. In kleine groepjes en met vaste medewerkers wordt de kinderen een leuk weekend bezorgd en worden ouders ontlast.

Het doel van de activiteiten is het stimuleren van de sociale ontwikkeling, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen vergroten en het leren variatie aan te brengen in vrijetijdsactiviteiten.


Wij vragen
Een begeleider met minimaal een MBO-opleiding. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in het begeleiden van groepen kinderen en jongeren, en bij voorkeur kennis van en ervaring met autisme.

Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel inzetbaar, enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.


Wij bieden
Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.

Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 40.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Schriever- van Rijswijk, Team coördinator Vrije tijd, telefoon 06-33040140.

Reageren op deze vacature kan door een motivatiebrief met CV te sturen aan: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In het kader van de wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.