Wij zoeken per direct voor de afdeling Wonen

Begeleider Wonen

tenminste 4 uur en op invalbasis

De functie
Binnen de afdeling Wonen worden 29 jongvolwassenen met autisme en een normale begaafdheid begeleid, die nog niet toe zijn aan zelfstandig wonen. De individuele behoefte bepaalt op welke gebieden de jongvolwassene ondersteuning ontvangt. De ondersteuning vindt zo veel mogelijk individueel plaats, aan de hand van een handelingsplan. Ondersteuningsvragen kunnen liggen op het gebied van: zelfzorg en gezondheid, huishoudelijke taken, zakelijke vaardigheden, sociale vaardigheden, school, werk en psychisch functioneren. Het doel van de begeleiding is, dat de jongvolwassenen steeds zelfstandiger worden en na verloop van tijd doorstromen naar een eigen woonplek, met zo min mogelijk begeleiding. Wij vinden het belangrijk om cliënten positief te stimuleren, om zo de krachten van cliënten naar boven te halen.

Wij vragen
Begeleider met een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met de begeleiding van jongvolwassenen met een autisme spectrum stoornis en een normale begaafdheid. Je kunt zelfstandig werken en bent bereid om op onregelmatige tijden te werken. Je bent stressbestendig, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) , enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden.

Wij bieden
Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg. Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng. Wij bieden in eerste instantie een contract voor 4 uur per week. Je wordt ingepland op invalbasis, de werkuren per week zullen daarom wisselend zijn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes van Gaal, team coördinator, telefoon 0316-533333.
Je motivatie en CV kun je per email versturen aan: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

Je kunt reageren tot woensdag 27 januari. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 2 februari in de ochtend. Als je voor maandag 1 februari nog geen reactie van ons hebt ontvangen, dan word je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Er zijn dan kandidaten die qua kennis en ervaring hoger gescoord hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.