Wij zoeken vanaf november 2020

Beleidsmedewerker

(met als onderdeel kwaliteitsbeleid)

voor 14 uur per week

 

De functie:
De beleidsmedewerker signaleert, volgt en analyseert relevante interne en externe ontwikkelingen en wet- en regelgeving met betrekking tot organisatiebeleid. Geeft mede vorm en inhoud aan en stimuleert de ontwikkeling van beleid binnen de organisatie.
Signaleert knelpunten in de beleidsuitvoering en evalueert de effectiviteit van de beleidsmaatregelen. Heeft een signalerende functie met betrekking tot de beleidscyclus.
De beleidsmedewerker schrijft beleidsstukken, projectplannen, plannen van aanpak voortkomend uit beleidsplannen.
Adviseert en ondersteunt medewerkers binnen de organisatie of onderdelen daarvan over vragen betreffende het eigen aandachtsgebied/beleidsterrein.

Naast het hierboven genoemde is een van de taken het ontwikkelen en bewaken van het kwaliteitsbeleid. De organisatie is HKZ gecertificeerd en de beleidsmedewerker coördineert alle werkzaamheden uit de HKZ cyclus, die nodig zijn om de certificering te behouden. Stimuleert de uitvoering van het kwaliteitsbeleid en ondersteunt het management hierin.

De beleidsmedewerker is klachtenfunctionaris voor cliënten. Bemiddelt bij klachten en ondersteunt cliënten zo nodig als zij hun klacht bij de externe klachtencommissie in willen dienen.


Wij vragen:
Een relevante opleiding op HBO niveau en ervaring op het gebied van organisatie-en kwaliteitsbeleid.
Daarnaast vragen wij:
⦁ kennis van het kwaliteitskeurmerk HKZ en bijbehorende normen en regelgeving op het gebied van Kwaliteitszorg binnen de GGZ
⦁ kennis van/ervaring met klachtenbemiddeling.


Wij bieden:
Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 55. Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Sloot, directeur, telefoon 0316-533333.

Reacties op deze vacature graag per mail: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl.

Je kunt reageren tot donderdag 15 oktober 2020. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 20 oktober in de middag.

Deze vacature wordt tegelijk intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

In het kader van de wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.