Wij zoeken voor regioteam de Liemers

een gespecialiseerd Ambulant Begeleider
voor 24uur / 28uur per week

De functie
De ambulant begeleider biedt begeleiding aan volwassenen, kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers met autisme en aanverwante stoornissen. Begeleiding vindt plaats op alle levensgebieden en in alle levensfasen. De hulpvragen die aan de ambulant begeleider worden gesteld zijn heel divers. Ze variëren van enkelvoudige vragen tot de complexe problematiek binnen een multi-problem gezin. Dit vraagt veel aanpassingsvermogen, kennis over autisme maar ook het vermogen om buiten de kaders te denken en altijd te zoeken naar mogelijkheden. Vaak zijn er meerdere hulpverleners betrokken bij de cliënt en ben jij als ambulant begeleider intensief betrokken bij dit netwerk. Binnen het netwerk heb je dan ook in veel gevallen de rol van casemanager. Je werkt methodisch, maakt handelingsplannen, bent oplossingsgericht, hebt oog voor het cliëntensysteem en haalt de krachten van cliënten naar boven.


Wij vragen
Een ambulant begeleider, met minimaal een relevante HBO opleiding. Je bent SKJ geregistreerd als Jeugdzorgwerker of kan je op korte termijn SKJ laten registreren, dit is een eis. Je hebt bij voorkeur ervaring met autisme begeleiding en aanverwante problematiek en/of ervaring binnen de psychiatrie. Je hebt een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Je hebt kennis van oplossingsgericht - en systeemgericht werken. Denkt buiten de kaders, werkt transparant en kan aansluiten bij de behoefte van de cliënt. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.


Wij bieden
Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 45. Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng. Scholingsmogelijkheden, intervisie en individuele werkbegeleiding. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes van Gaal, telefoon: 0316-533333.

Reageren op deze vacature kan tot dinsdag 30 maart 2021 door een motivatiebrief met CV te sturen aan: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 6 april 2021.

Als je op uiterlijk vrijdag 2 april 2021 geen reactie van ons hebt ontvangen, word je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Er zijn dan kandidaten die qua kennis en ervaring beter aansluiten.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In het kader van de wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.